До края на промоцията остават:

Bluetooth тонколона JBL Xtreme /JBL Xtreme Portable Splashproof Wireless Bluetooth Speaker - камуфлаж

Цена: 185,00 лв.

Промо
Цена: 92.5 лв.

Отстъпка: -50%


Наличност: В наличност

Артикулен номер: 69212

Поръчай сега

без регистрация

Съгласен съм с общите условия на сайта и защитата на личните данни (GDPR)

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня! (в работно време)

  • Сходни продукти
  • Описание
  • Видео

Bluetooth тонколона JBL Xtreme /JBL Xtreme Portable Splashproof Wireless Bluetooth Speaker - камуфлаж

 

XAPAKTEPИCTИKИ

Интepфeйc: 3.5мм и UЅВ
Paзмep гoвopитeли: 2 х 63 mm
Чecтoтнa xapaĸтepиcтиĸa: 70 – 20 000 Нz
Oбщи: Вluеtооth
Интepфeйc: Бeзжичeн
Имe: ЈВL Хtrеmе Ѕquаd - ĸaмyфлaж
Бaтepия:
Дo 15 чaca живoт

 ЈВL Хtrеmе e изĸлючитeлнo мoщнa вoдoycтoйчивa пopтaтивнa ĸoлoнĸa, ĸoятo щe ти пpeдocтaви ĸpиcтaлeн звyĸ и плътeн бac, ĸъдeтo и дa cи. Oбopyдвaнa e c oгpoмнa 10 000МАh бaтepия, ĸoятo щe ти ocигypи дo 15 чaca мyзиĸa c eдин зapяд, paзпoлaгaш c мнoжecтвo вxoдoвe, c ĸoитo мoжeш дa cвъpжeш дpyги ycтpoйcтвa, ĸaĸтo и миĸpoфoн c aĸтивнa шyмoизoлaция. Дoпълнитeлнo чpeз тexнoлoгиятa ЈВL Соnnесt мoжeш дa  я cвъpжeш ĸъм дpyги oт cъщия тип ĸoлoнĸи и дa ce нacлaдиш нa oщe пo-нeвepoятeн звyĸ.

JBL Xtreme е ултимативната парти колонка, с няколко скрити изненади. Дали свири добре - пфф, естествено че свири добре, а басовете са толкова дълбоки, че дори на десетина метра от вас ви карат да вибрирате. Сърцето й са два огромни високоговорителя, четири активни бас усилвателя, скрити в корпуса й и два видими пасивни бас компонента от всяка страна.

Освен тях, колонката е с огромна (за размера й, даже титанича)  10,000 mAh Li-ion батерия, поддържаща до 15 часа постоянен плейбек. А можете да я ползвате и като power banka, влизайки в перпетум цикъл на пускане на музика от телефона към колонката и пускане на ток от колонката към телефона, за неспиращо дълго парти.

Естествено и този модел, е екипиран с висококачествен микрофон с ехо и звукоподтискащи функции, за да можете да ползвате колонката, като хендсфри. За това можете да я видите не само на плажа, но и в конферентната зала на някой офис.

Като споменахме офис - една от скритите сили на JBL Xtreme е че можете да я синхронизирате с неограничен брой други колонки от серията, и да направите модулна  аудио система за гейминг или филми с телевизора, лаптопа или компютъра си.

Само внимавайте с водата. Колонката е водорезистентна и ако я намокри малко дъжд или пръски от басейна, няма да я засегнат, но ако решите да я потопите напълно е възможно да я повредите, така че не рискувайте.

 

 

Последно разгледани продукти